Archive for augusti, 2010

Vårt bröllop i era händer!!

söndag, augusti 29th, 2010

Sitter just nu och tittar på tv3´s program ”vårt bröllop i era händer”. Det går ut på att dom som skall gifta sig ger alla sina besparade pengar till sin släkt och vänner och dom får styra upp ett bröllop på en vecka och dom får bestämma allt, ja allt klänning hela skiten och sen på bröllopsdagen bara komma dit och gifta sig…. aldrig i hela mitt liv att någon annan skulle få bestämma mitt bröllop på det viset, bekvämt kanske men aldrig… Inte illa ment mot min familj men jag tror inte ni hade velat gjort det heller.. inte för mig iaf.

Eller bara tanken på att jag skulle göra det för någon i min familj typ min syster, aldrig ångesten kommer bara jag tänker på det. Hon kommer nog bli den värsta bridzilla på denna jord, (men jag älskar dig ändå).

Anledning till att jag tittar på det är för att finna lite inspiration. Lite små detaljer har det blivit än så länge.Checklista!

onsdag, augusti 11th, 2010

12-6 månader innan Bröllopet!

 1. Bestäm datum och tid för bröllopet.
 2. Gör upp en preliminär budget.
 3. Bestäm tema: Kyrka Borgligt?
 4. Boka kyrka eller annan lokal.
 5. Bestäm antal gäster.
 6. Boka lokal för festen
 7. Bestäm Tärnor och Bestman.
 8. Planera middagen.
 9. Bestäm tostmaster/madam.
 10. Boka fotograf.
 11. Boka hotell för bröllopsnatten.
 12. Boka musik både för akten och festen.

Säkert saker som kommer fyllas på här med grovt såhär ser det ut.

Igång

onsdag, augusti 11th, 2010

Japp då har vi satt igång med planeringen till vårt kommande bröllop och det bubblar redan lite i magen när jag ens säger att jag ska gifta mig. Idag var jag hos min vän sedan många år tillbaka och knäckte nyheten blev redan då lite rörd över att säga det. Undra hur det ska gå?? Det blir ett lipbröllop, nej då ! Bara att vänja sig med tanken tror jag.  Min vän jag sa det till ska även vara ”Made of honor” vilket är superkul såklart. Jag ser framemot en höst/vinter med massor av planering.

Nu är det dax för bröllop!

tisdag, augusti 10th, 2010

Nja kanske inte riktigt ännu men vi har nu bestämt att vi ska gifta oss i juli 2011. Vilket datum det blir är inte helt spikat. Vi har vacklat en tid nu, aldrig blivit något riktigt bestämt förrän nu. Känns väldigt bra, ett plus är också att jag inte hinner fylla 30 innan gifter mig iallafall.

Men här kommer både jag och min blivande fru Therese skriva allt, plus lite till vad gäller vårat bröllop.