Archive for september, 2010

Musik till Bröllopet

tisdag, september 28th, 2010

Som min kära blivande skrev här nedan så börjas det komma igång nu med all planering och ett utav mina områden att lösa till bröllopet är musiken. Så om någon känner någon eller några som kan sjunga bra så får ni gärna höra av er till mig på peter@pudd.se , om ni har någon som har billigt dj utrustning att hyra ut är det bara att höra av er också.

Hej så länge så hörs vi snart igen:)Nu börjas det

torsdag, september 23rd, 2010

Ja nu är första grejen till bröllopet köpt och det känns mer verkligt nu när man är igång. Köpte en lite saker till bordsdekoreringen på Gekås igår när vi var där, var en hel jag skulle kunna tänka mig köpa där men har kanske en tanke på att åka dit i vår bara för det isf. Det gäller och tänka igen hur man vill ha det oxå så det inte blir massa kraffs bara.

Sen var ju mina föräldrar här på kvällen och vi gick igenom lite saker. Vad dom skulle kunna hjälpa till med och hur vi hade tänkt ha allt, vilket vi inte riktigt vet. Det är ju mamma och Patrik som fixat lokalen kan man säga och det är dom som vet  vad som finns och så, så det var mycket diskussioner om det. Men det är svårt det finns många alt. för det är ganska stort och vi vill gärna ändå att det ska bli mysigt och att alla är på ett ställe. Sedan är det ju massa saker som kommer behöva byggas typ och det har jag ju duktiga ”pappor” till. Det känns skönt att ha deras hjälp och att dom oxå hade tänkt en hel del redan och kom med ideér.Mycket att tänka på!

tisdag, september 14th, 2010

Det är allt mer än man tror att tänka på när man ska gifta sig, ser ju våran checklista här nedan, och då blir det ju även underrubriker på nästa alla också + att allt är inte med på listan. Man kan väl nästan säga att vi har börjat planerat på nästan alla rubriker fast är långt kvar på de flesta, men känns ändå som vi är ute i god tid med allt så det känns ju bra. Therese har varit duktig och börjat kolla upp vissa saker, snart är det väl dax för mig också att börja kolla runt:)

Det var allt för nu…Checklista!

måndag, september 13th, 2010

12-6 månader innan Bröllopet!

 1. Bestäm datum och tid för bröllopet:  9Juli 2011 tid?
 2. Gör upp en preliminär budget: KLART! Inget för den snåle att veta :)
 3. Bestäm tema: Kyrka Borgligt?
 4. Boka kyrka eller annan lokal.
 5. Bestäm antal gäster: ca:80st kommer bli fler inbjudna…
 6. Boka lokal för festen: Munkedal´s Parken
 7. Bestäm Tärnor och Bestman: Delvis klart
 8. Planera middagen.
 9. Bestäm tostmaster/madam.
 10. Boka fotograf.
 11. Boka hotell för bröllopsnatten.
 12. Boka musik både för akten och festen. Kollat runt lite

Nu får det börjas jobbas känns det som det är faktiskt inte en evighet dit som det såklart känns iblandOm oss!

måndag, september 13th, 2010

Nu har vi uppdaterat sidan Om oss!Tema, Klänning, blommor, musik och massor annat.

söndag, september 12th, 2010

Idag har faktiskt tagit ta i hel del saker när det gäller bröllopet och tänkte uppdatera med det här.

Tema bestämde vi nästan redan från början och för oss båda var det ganska självklart att det skulle vara rosa men vi bollade lite och var lite sugna på svart/ceris ett tag med sedan blev det vitt/ljusrosa efter lite eftertanken en sak som även är en symbol i vårt bröllop är blomman Gerbera 

Jag har pratat med tjejen som ska fixa våra blommor dock inte idag utan en annan dag . Vi pratade lite om hur vi hade tänkt och såndant, jag kom då på att jag måste kolla mer på vad jag vill ha jag verkade nog ganska flummig när jag förklarade för henne. Kändes som jag inte visste vad jag pratade om och det gjorde jag inte heller för jag har ingen aning om vad jag vill ha jag vet bara allt jag inte vill ha. Jag tror att det kommer bli jätte bra hon är superduktig det vet jag och jag är säker på att vi kommer komma överens om att hitta min drömbukett. Vi pratade även bordsdekorationer och dekorationer vid själva vigseln. (som vi inte bestämt vart den ska vara än) Även budget kom upp och det kändes som vi kom bra överens om det med :)

Jag har nu idag suttis mycket framför dator då jag är sjuk blä och försökt hitta en klänning som är skit svårt. Jag vet inte hur jag vill att den ska se ut ens men jag har hitta några jag känner för mer. Så det blir att kika lite mer på det igen. Man kan ju sitta i timmar…

Jag har även kollat upp lite olika förslag till live-musik och sök på nätet efter olika band och sådär. Har även använt mig av http://www.allt-till-din-fest.se som jag fått rekomenderat till mig. Får se om jag får några svar därifrån.

Har även mailat lite sponsorer till bloggen. ojojoj vad jag har varit duktig idag :) Eller hur Älskling?